Logo normaal nieuw
DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman

Onze schepen

Q Discovery

De Discovery is een stabiele, sterke en degelijke catamaran, geschikt voor survey werk, crew wissels en general support. Het schip is momenteel uitgerust met een loopbrug getekend en geïnstalleerd specifiek op maat van het huidige project voor het veilig overstappen van personeel.

Discovery
Warrior

Q Warrior

De Warrior is een snelle tender, geschikt voor windmolen support, tender services en baggersupport. Zij is een snel en zeer zeewaardig schip dat ook in zware zeegang comfort biedt aan crew en passagiers. Met een 2 x MAN 650kW variabele pitch propellors en 25kW hydraulische boeg- en hekschroef kan zij perfect manoeuvreren bij windmolens. Zij is voorzien van een ruim achter- en voordek voor stores en dergelijke.

Q Merlin

Onze Merlin is een voormalige snelle reddingsboot. Deze zeer wendbare piloot is ideaal voor onderzoeksactiviteiten en snelle transfers.

DCS-Merlin-1b2849cd
Eagle-b5a7a7c9

Q Eagle

Eagle is een snelle RIB voor snelle wendbaarheidstaken en veiligheidsondersteuning voor specifieke activiteiten zoals zinkoperaties en strandlanding.

Q Explorer

Multipurpose schip met twee hydraulische kranen, een krachtige centrale lier en veel dekruimte voor en achter. Kan in minder dan een shift worden gemonteerd met een aangepast H-frame en ploeg.

Explorer, multipurpose schip met twee hydraulische kranen.
IMG-20180727-WA0001-e4077a8d

Q Verifier

Verifier is een snel en robuust schip, ideaal ingericht voor tenderwerk en volledig uitgerust met een multibeam voor surveywerkzaamheden.

Q Adventurer

Jumbo multicat met geringe diepgang en enorme dekruimte met twee zware hydraulische kranen. Sterk liersysteem en 4-punts ligplaats lay-out.

image2_002

Vraag informatie of een offerte aan

Contact

+ 31 (0) 118 725992

info@coastalservices.nl

Gegevens

KvK: 84220961

BTW: NL863137106.B01

Adres

Oosterhavenweg 18

4382 NL Vlissingen