Logo normaal nieuw
DutchEnglishGerman
DutchEnglishGerman

SERVICE

Tender services

Vanuit onze thuishaven Vlissingen hebben wij een vloot van praktische en betaalbare werkschepen beschikbaar, die met onze ervaren bemanningen ingezet kunnen worden op al uw maritieme inland of coastal projecten in Europa. Onze vessels kunnen uw crew ‘tenderen’ door incidenteel of dagelijks de crew te wisselen op uw project en stand-by te zijn voor calamiteiten of oil spill services. Voor onderhoud en service aan bijvoorbeeld windmolenparken kunnen wij personeel en supplies tenderen naar windmolens, werkeilanden en uw werkschepen.


Supply tender service

Coastal Service kan voor u supplies ‘tenderen’ zoals het bevoorraden van schepen of werkeilanden of windmolenparken die voor de kust liggen. Daarbij maken we gebruik van vessels die hier speciaal op ingericht zijn. Afhankelijk van de aard van het werk dat er uitgevoerd moet worden, kunnen wij u adviseren over het te gebruiken schip.


Crew tender service

Coastal Service biedt snelle, robuuste schepen aan voor personentransport, waarbij de veiligheid en het comfort van de passagiers voorop staat.

Vanuit haar uitvalsbasis in Vlissingen kan Coastal Service op ad hoc basis transport verzorgen naar windmolenparken en ankerplaatsen. Daarnaast kunnen de schepen ook ingehuurd worden voor specifieke projecten. Coastal Service wil steeds meedenken om de meest rendabele projectoplossing te voorzien.

Voor één van haar klanten ontwierp en installeerde Coastal Service een loopbrug specifiek op maat van het project om een veilige overzet van personen te garanderen in de bijzondere omstandigheden.

Kaartje_vaarroutes

Wij hebben jaren ervaring met Tender Services

Kijk hoe wij kunnen helpen met uw projecten en vraag een offerte aan!